Дачић: Коалиција СНС-а и СПС-а у најбољем интересу Србије

Са аспекта државне политике коју Србија води, не постоје никакви проблеми, нити размимоилажења између Александра Вучића и мене, изјавио је председник СПС-а Ивица Дачић и додао да је то за Србију најважније.

Дачић поручује да, што се њега тиче, а у интересу Србије, нема промена коалиције СНС–СПС, укључујући и Јединствену Србију.

"Нема промене тог става. Ако неко мисли другачије, место за разговоре о томе су страначки органи", наводи Дачић.

"Велики нас изазови чекају да бисмо се свађали и нападали. Управо супротно, треба јачати поверење и заједништво. То важи за свакога, укључујући и мене, Ружића или било ког другог страначког функционера", изјавио је Дачић, према саопшšтењу у којем се не помиње интервју заменика председника СПС-а Бранка Ружића Куриру, нити ошšтро реаговање потпредседнице напредњака Марије Обрадовић.

Лидер социјалиста примећује да његови овонедељни сусрети са руским и кинеским министрима спољних послова, земаља сталних чланица Савета безбедности, од којих зависи заштита наших виталних националних и државних интереса, нису изазвали интересовање – "да ме ико пита о чему сам причао са њима и какав је интерес имала Србија од тога, за разлику од гомиле питања о односима СНС-а и СПС-а".

Каже да беспотребне полемике, свађе и тешке речи појединаца не доприносе стабилности Србије.

Напротив, иду наруку онима који желе нестабилност и хаос у Србији.

"Зато још једном желим да поновим да је у најбољем интересу Србије и њене будућности коалиција СНС-а и СПС-а, укључујући и наше коалиционе партнере из ЈС-а", закључио је Дачић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво