Дачић: Коалиција СНС-а и СПС-а у најбољем интересу Србије

Са аспекта државне политике коју Србија води, не постоје никакви проблеми, нити размимоилажења између Александра Вучића и мене, изјавио је председник СПС-а Ивица Дачић и додао да је то за Србију најважније.

Дачић поручује да, што се њега тиче, а у интересу Србије, нема промена коалиције СНС–СПС, укључујући и Јединствену Србију.

"Нема промене тог става. Ако неко мисли другачије, место за разговоре о томе су страначки органи", наводи Дачић.

"Велики нас изазови чекају да бисмо се свађали и нападали. Управо супротно, треба јачати поверење и заједништво. То важи за свакога, укључујући и мене, Ружића или било ког другог страначког функционера", изјавио је Дачић, према саопшšтењу у којем се не помиње интервју заменика председника СПС-а Бранка Ружића Куриру, нити ошšтро реаговање потпредседнице напредњака Марије Обрадовић.

Лидер социјалиста примећује да његови овонедељни сусрети са руским и кинеским министрима спољних послова, земаља сталних чланица Савета безбедности, од којих зависи заштита наших виталних националних и државних интереса, нису изазвали интересовање – "да ме ико пита о чему сам причао са њима и какав је интерес имала Србија од тога, за разлику од гомиле питања о односима СНС-а и СПС-а".

Каже да беспотребне полемике, свађе и тешке речи појединаца не доприносе стабилности Србије.

Напротив, иду наруку онима који желе нестабилност и хаос у Србији.

"Зато још једном желим да поновим да је у најбољем интересу Србије и њене будућности коалиција СНС-а и СПС-а, укључујући и наше коалиционе партнере из ЈС-а", закључио је Дачић.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 20. дец 2016, 09:57) - anonymous [нерегистровани]

Sta je interes ?

To sto je "najbolji interes",ne znaci da je tacno. To bi vi voleli pa hocete da tim sugestivnim delovanjem uticete i na nas. A ako bih nabrajala sta ste sve lose ucinili ...bio bi ispisan bar jedan ekran. Koliko smo se zaduzili od kada ste na vlasti, koliko smo stetnih dogovora napravili na KiM...koliko smo losih poteza sa onima iz one Savamale potegli... Bolje da prestanem. Lakse mi....Smanjili penzije pa se hvalili time....Uprosecili platu na 200-300 evra....Uhhh ...Oterali omladinu u inostranstvo ...

(уторак, 20. дец 2016, 09:04) - anonymous [нерегистровани]

Naivno

mnogo je vaznije za SPS nego za Srbiju, sta ima Srbija od toga??

(уторак, 20. дец 2016, 09:00) - Mar [нерегистровани]

Interes

Da y Vašem interesu sigurno