Ђукић Дејановићева уверена у наставак сарадње СПС-а и СНС-а

Заменица председника Социјалистичке партије Србије Славица Ђукић Дејановић уверена је да ће се наставити сарадња те партије са Српском напредном странком и каже да је синергија коју имају две странке више него потребна даљој стабилизацији земље.

"Уверена сам да ће на органима и СНС-а и СПС-а бити донете одлуке и да ће се наша сарадња наставити и убудуће", рекла је Ђукић Дејановић за Танјуг, поводом реакција на интервју функционера СПС-а Бранка Ружића.

Ђукић Дејановићева није желела да коментарише Ружићеве изјаве, на које је оштро реаговала чланица Председништва СНС-а Марија Обрадовић, додајући да је боље оријентисати се на реалне резултате и реалне изазове, који, каже, чекају ову владу.

Додала је да ће бити прилике да у наредном периоду сваки појединац у органима своје партије изнесе став и мишљење, али да је она уверена да ће се сарадња са СНС-ом наставити и даље.

"Мислим да су резултати досадашње сарадње СНС-а и СПС-а у врло деликатним временима више него оправдани. У крајњем случају, грађани нас тако оцењују, а политичари су у обавези да став грађана преточе у реалне сопствене задатке", нагласила је Ђукић Дејановићева.

Заменица председника СПС-а каже да је за њу важније то што је лидер СПС-а недавно комуницирао са министрима спољних послова Кине и Русије, те да би она више волела да се разговара о томе шта то значи за Србију, за њен економски развој, за бољи живот грађана...

Потпредседница Главног одбора СНС-а Марија Обрадовић, рекла је да ће највиши органи те странке ускоро разговарати о односу социјалиста "према СНС-у и држави Србији".

Обрадовићева је за потпредседника СПС-а Бранка Ружића, због интервјуа Куриру, рекла да је реч о "полуписменом сецикеси, који, на срећу свих грађана Србије, никада неће уређивати српско друштво".

број коментара 0 Пошаљи коментар