Обрадовић: Ускоро односу СПС-а према СНС-у и држави

Потпредседница Главног одбора СНС-а Марија Обрадовић саопштила је да ће највиши органи те странке ускоро разговарати о односу социјалиста "према СНС-у и држави Србији".

Она је, поводом интервјуа који је дао потпредседник СПС-а Бранко Ружић, навела у саопштењу да је довољно рећи да је реч о "полуписменом сецикеси, који, на срећу свих грађана Србије, никада неће уређивати српско друштво".

"Што се тиче односа СПС-а према СНС-у и држави Србији, уверена сам да ћемо имати прилике да ускоро о томе разговарамо на седницама Председништва и Главног одбора наше странке", додала је Обрадовићева.

У интервјуу Куриру, објављеном под насловом "Да хоћу, срушио бих Вучића", Ружић је, како тај лист пише, "саркастично" питао кад је он то рекао нешто против власти и зашто сви мисле да он руши премијера.

"Да хоћу да срушим Вучића, вероватно бих га за ових пет година већ срушио", рекао је, између осталог, Ружић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво