СНС: Недопустиво да Божовић говори о одливу младих

Градски одбор Београд Српске напредне странке, сматра недопустивим да лидер београдских демократа Балша Божовић говори о одливу младих и одливу мозгова, имајући у виду да је управо у време власти ДС образовање деградирано.

Божовић је као народни посланик, предложио Скупштини Србије да усвоји закон о запошљавању младих, који ће, како је рекао, омогућити младима да знање и енергију примене у Србији, а не у некој другој земљи.

"Кадрови ДС-а нису били у стању да окрече школу, а камо ли да било шта учине за образовање и за младе људе у Србији. Својим бахатим понашањем, катастрофалним приватизацијама затварали су радна места, преко пола милиона људи оставили су без посла, а самим тим ускраћивали младима било какву будућност у Србији", истиче се у саопштењу.

СНС је навела да су демократе док су били на власти само своје чланове запошљавале у јавни сектор, док су остале избацивали на улицу, и додала да су демократе пљачкале будућност свих грађана Србије, а поготово младих.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи