Стефановић: Србија отворена за инвеститоре из Азербејџана

Србија је отворена за инвеститоре из Азербејџана и жели да им пружи сва уверавања да су у њој сигурни и безбедни и да је она стабилна земља, са економијом која напредује, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

"Србија жели да отвори врата свим будућим инвеститорима из Азербејџана, који у нашој земљи могу да отворе нова радна места за наше грађане, али и да остваре профит", рекао је Стефановић на крају дводневне посете Азербејџану.

Министар је нагласио да је наша земља, имајући у виду добра искуства која је имала са азербејџанским компанијама, отворена за инвеститоре из те земље и да жели да им пружи свако могуће уверавање да су у Србији сигурни и безбедни, да је она стабилна и да има економију која напредује.

Стефановић је са високим званичницима Азербејџана разговарао и о унапређењу сарадње у области безбедности, полицијској сарадњи у борби против организованог криминала и тероризма, размени информација везаних за миграције и свим осталим питањима која могу допринети ефикаснијем раду полиције.

Током дводневне посете Азербејџану Стефановић састао се са председником те земље Илхамом Алијевим, председником азербејџанског парламента Огтајом Асадовим, министром унутрашњих и спољних послова Рамиљом Усубом и Елмаром Мамадајевим и министром за ванредне ситуације Азербејџана Камаладином Хајдаровим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи