Илић: Чланови Нове Србије нису прелетачи

Сви они који су интересна група која се појави кад осете власт - нестаће, изјавио је председник Нове Србије Велимир Илић на седници Главног одбора странке у Чачку и поручио да чланови те странке нису прелетачи.

Илић је у уводном излагању истакао да и поред маргинализације са којом се у задње време његова странка суочава, она ипак и даље озбиљно постоји на политичкој сцени Србије.

"Свој успех и поред разних спекулација не дугује претходним коалиционим партнерима, већ само и искључиво свом раду", истакао је лидер НС.

Илић наводи да НС није од оних политичких субјеката који се прилагођавају актуелним
политичким струјама, већ су своји на своме.

Он је поручио и обећао чланству да ће бити јаки, само ако сви заједно буду градили
кућу која се зове Нова Србија.

"Ми смо странка која има главне одборе широм Србије, неко нас можда не види или не желе да нас виде, али ми постојимо", закључио је Илић.

На седници Главног одбора, изабран је нови Извршни одбор НС, а председник тог тела је Зоран Аџић, саопштила је та странка.

Нови Генерални секретар странке је Срђан Спасојевић, док је за председника Политичког савета изабран дугогодишњи председник Извршног одбора странке и народни посланик Мирослав Маркићевић, а за председника Економског савета именован је Милутин Јеличић.

Главни одбор Нове Србије донео је закључке о политичким приоритетима деловања странке у наредном периоду, а намера те странке је да отвори своја врата свима који подржавају њен програм и да пружи прилику младим људима да се афирмишу кроз страначку политику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво