Николић разговарао са престолонаследником Абу Дабија

Другог дана радне посете Уједињеним Арапским Емиратима, председник Србије Томислав Николић је на централној прослави Дана државности те земље разговарао са престолонаследником Абу Дабија шеиком Мухамедом бин Заједом ел Нахјаном, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

 

Српски председник је са њим разговарао о јачању економске сарадње између две државе, која је у протеклој години износила око 30 милиона долара.

Првог дана посете, председник Николић је присуствовао отварању Фестивала културног наслеђа "Шеик Зајед", у организацији Министарства председничких послова УАЕ и Фондације "Калифа бин Зајед".

"Србија ће наставити успешну сарадњу са Уједињеним Арапским Емиратима и она ће трајати још дуго", поручио је том приликом Николић.

Он је обишао павиљон Србије где, у организацији Привредне коморе Србије, наступа 17 српских компанија.

Николић је рекао да су домаћини пружили прилику Србији да се представи на фестивалу и простор обезбедили бесплатно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи