ПС: Шутановац поново вређа Србију

Покрет социјалиста саопштио је да Демократска странка опет напада Србију, а да лидер странке Драган Шутановац и када није на власти покаже шта стварно мисли о Србији.

"Бесан што му је партија остала на ивици цензуса, бесан на Србију јер је Демократску странку и њега послала у дубоку опозицију - вређа Србију лажући о њој. Чим нађе довољан број странаца који желе да га саслушају, одмах нападне Србију. Овај пут то су европски социјалисти, сутра ће бити неко други", наводи ПС у саопштењу.

Та странка оцењује да је Шутановац навикао још из времена власти Србију да приказује лошом, уверен да ће сам најбоље проћи када својим речима правда све предрасуде и лажи о Србији, а да у опозицији још отровније напада Србију.

"Добро је да грађани Србије чују како о Србији говори председник Демократске странке, да чују да Шутановац не може да сакрије колико пати што није на власти и да чују грађани Србије на шта је све преман само да нађе савезнике за повратак у какву год власт", сматра ПС.

Та странка наводи да су времена када су странци одлучивали прошла заувек, вољом грађана Србије, баш као и време власти Шутановца.

Шутановац је постао члан председништва Партије европских социјалиста, које је упознао са ситуацијом у Србији, а посебно, како је саопштила ДС, са политичким насиљем у светлу предстојећих председничких избора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво