Покрет социјалиста: Време бахате власти ДС-а је завршено

Србија је држава у којој владају ред и закон, а време бахате и охоле власти Демократске странке је завршено једном заувек и то Балша Божовић морати да схвати и да прихвати, желео то или не, саопштио је Покрет социјалиста.

"О каквом насиљу у Србији говори Демократска странка током чије владавине је спроведена 'Сабља', најсрамнија акција приликом које је ухапшено више од 11.000 грађана Србије, од којих је миноран број осуђен", наводи се у саопштењу.

Они се питају о каквом насиљу говоре они који су на власт дошли паљењем Скупштине и телевизије, они који су пребијали и хапсили политичке противнике на протестним скуповима, они који су током своје владавине избацивали и износили опозиционе посланике из скупштинске сале.

"Када спомињу гашење Скупштине, нека се Балша Божовић и демократе сете колико су хиљада фабрика и колико стотина хиљада радних места угасили у Србији током своје владавине, спроводећи пљачкашку приватизацију", наводе у Покрету социјалиста.

Они кажу да би "Балша Божовић волео да му цео живот протекне лагодно и бахато као летовање на Малдивима", али да мора бити свестан да као посланик мора да се понаша одговорно и са поштовањем како према институцији парламента, тако и према осталим посланицима, а нарочито према грађанима који су им дали своје поверење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи