"За европску Србију" у два клуба

Г17 плус оформио је посебан клуб, рекла је председница посланичког клуба листе "За европску Србију" Нада Колунџија.

Заменик шефа посланичког клуба целе листе је посланик Лиге социјалдеморката Војводине Александра Јерков, док ће посланички клуб Г17 плус водити њен досадашњи шеф Сузана Грубјешић, а мењаће је Влајко Сенић.

"Руководили смо се мотивима да један, заиста велики клуб, учинимо ефикаснијим тиме што ћемо формирати два посланичка клуба и истовремено омогућимо да укупно време и могућност реаговања у скупштини повећамо на тај начин", објаснила је Колунџија.

Рекла је да ЛСВ није тражио формирање посебног посланичког клуба, али није искључила ни могућност да се евентуално формира још неки, у зависности од потребе.

"Коалиционим споразумом који је направљен између странака листе 'За европску Србију' предвиђена је та могућност", подсетила је Колунџија и нагласила да формирање два посланичка клуба неће имати импликације на будућу владу.

Повезане вести:
Седница парламента

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи