СПС задовољан резултатима Владе у првих 100 дана мандата

Социјалистичка партија Србије саопштила је да је задовољна оствареним резултатима рада Владе у првих 100 дана њеног мандата чиме је, како наводе, показала одговорност, озбиљност и посвећеност зацртаним статешким циљевима који су врло јасно и прецизно дефинисани експозеом премијера.

"Наставаљен је успешан пут европских интеграција на чему ова Влада напорно ради, ти резултати препознати су и у Извештају Европске комисије где је констатовано да је постигнут напредак у свим поглављима", истиче се у саопштењу СПС.

Како се додаје, потврђена је опредељеност и одлучност када је реч о наставку дијалога и нормализацији односа са Приштином као и имплементације Бриселског споразума, јер то је једини начин да се дође до компромисног и обострано прихватљивог решења по питању КиМ.

"Важан део политике ове Владе је јачање угледа Србије у свету који нашу земљу доживљавају као равноправног партнера. Ова Влада је успела да одржи суверену и независну политику и добре односе како са западом тако и са истоком уз очувње својих националних и државних интереса", истиче СПС.

Како се напомиње, Србија је доследно и снажно опредељена за развој регионалне сарадње која је један од њених спољнополитичких приоритета и ова Влада одлучно наставља да се бори за очување ставилности и безбедности овог региона.

Настављена је бескомпромисна и неселективна борба против криминала и корупције, јасна је препознатљива одлучност Владе о екомомској и финансијској консолидацији државе чиме је остваривањем суштинских реформи направљен корак напред ка економском оздрављењу наше земље, саопштила је Служба за информисање Главог одбора СПС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво