Божовић критикује градску власт због Славије

Председник Градског одбора ДС-а Балша Божовић критиковао је градску власт јер сматра да спровођењем реконструкције Трга Славија доказују, како тврди, елементарно незнање и неодговорност.

У писаној изјави достављеној медијима, Божовић, наиме, сматра да је градска власт, позивајући се на клаустрофобичност грађана, донела "неразумну одлуку" о тргу без пролаза, са прескупом фонтаном и музиком које ничему квалитетнијем неће допринети, за шта ће, како каже, бити потрошен огроман новац.

Према Божовићу, Славија би требало да буде модеран трг са кружним током и подземним пролазима који пешацима олакшавају кретање и комуникацију са околним улицама, као и већу безбедност.

"Одлука да се гради прескупа фонтана и град два месеца пре Нове године осветли пуном снагом, док новца нема за младе таленте који напустају Србију, на пример, доказ је бахатости, разметљивости и одсуства одговорности градоначелника, градског менаџера и осталих њихових сарадника", навео је Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи