Весић Радуловићу: Не увлачите нас у своје сукобе и проблеме

Врачарски одбор покрета Доста је било оптужио је СНС да су њени чланови покушали да ометају њихову данашњу акцију на Врачару, а члан Главног одбора СНС Горан Весић поручио Саши Радуловићу да не увлачи напредњаке у своје унутарпартијске сукобе.

"СНС није крива за проблеме које овај господин има са својом члановима и грађанима па нема потребе да нас увлачи у своје проблеме", изјавио је Горан Весић и истакао да Радуловић не говори истину у вези са данашњим догађајима на Каленић пијаци.

Весић тврди да Радуловиц на Каленић пијаци није имао проблем са активистима Српске напредне странке, који су, како је навео у саопштењу, мирно делили страначки материјал и разговарали са грађанима, као што то, истиче, чине сваки дан, јер је то њихов посао, а не једном у неколико година, како то чини Радуловић.

"Дакле, Радуловић није имао расправу са нашим активистима, већ са својом члановима са Врачара, који су незадовољни његовим радом и понашањем и траже његову оставку", истакао је Весић.

"Према томе, пре него што помене СНС нека се прво разјасни са члановима своје странке са Врачара, који тврде да им је отео мандате, да је фалсификовао изборну листу, да је одборничке клупе напунио рођацима, односно кумовима, шурњајама и снајама и да дугује за неплаћени порез у САД око милион долара", поручује Весић.

Он такође упућује Радуловића да одговоре на те проблеме и та питања "тражи од својих незадовољних чланова, а не од СНС".

Радуловић, према његовим речима, такође треба да пита грађане зашто су га јутрос на Каленић пијаци називали лоповом, стечајним управником и питали га за порески дуг док је обилазио тезге.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво