ЛСВ: Шешељ нападима на Давенпорта почео председничку камању

Лига социјалдемократа Војводине оценила је да је лидер Српске радикалне странке, како наводе. "малтретирањем и вређањем" Мајкла Давенпорта у четвртак у парламенту и жртвујући углед државе и њеног парламента заправо почео председничку кампању.

После "зла које су нанели мрачних деведесетих хоће поново да нас посвађају са свим преосталим цивилизованим светом", наводи ЛСВ у саопштењу.

ЛСВ оцењује да кривицу за то што СРС данас, како наводе, "поново покушава да земљу поведе у безнађе и ратове", сносе одговорност и сви они који су одбили да се забрани рад те стране.

"За то што су данас у парламенту сносе одговорност и сви они који су одбили захтев Лиге социјалдемократа Војводине 2000. године да се забрани рад СРС и још неколицини странака, те годинама свесно спречавали спровођење Закона о лустрацији све док он није застарео", оценио је председник ЛСВ Ненад Чанак у саопштењу.

Такође, додаје, једнаку, ако не и већу одговорност има и Хашки трибунал који 11 година није био у стању да осуди Шешеља.

Мајкл Давенпорт јуче није успео да представи Извештај ЕК Одбору за европске интеграције Скупшитне Србије због противљења дела опозиционих странака.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво