Топола, одборници ДСС-а прешли у СНС

Већина чланова оштинског одбора Демократске странке Србије у Тополи приступила је Српској напредној странци.

Како је најављено, напредњацима ће се придружити и половина чланства ДСС-а у тој општини.

Намера им је, како кажу, да својим дугогодишњим полтичким искуством и знањем, ојачују СНС у Тополи.

Радиша Урошевић, доскорашни председник општинског одбора ДСС-а каже да је у политици председника напредњака Александра Вучића, препознао државотворну политику.

Сматра да ће Вучић државу оснажити и политички и економски.

Потпредседник СНС-а Марко Ђурић оценио је да је Влада Србије на челу са Вучићем окупила због очувања српског јединства, државних и националних приоритета, не само политичке партије, већ и грађане Србије.

Зато је, према речима Ђурића, СНС, данас најбројнија политичка породица. "Ми у СНС-у исушујемо политичку мочвару и муљ у Србији, градимо државне институције, штитимо националне интересе, опорављамо економију, која је деценијама разарана", додаје Ђурић.

"Сви људи, који су жељни да раде на том циљу, који су вољни да тај циљ подрже, широм су им отворена врата, наше странке ", рекао је Марко Ђурић у Тополи.

Иначе, чланови ДСС-а у Тополи, који су прешли у СНС , како кажу , нису то учинили да би постали део локалне власти, јер су и на изборима наступали у заједничкој коалицији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи