Вучић: Дошли смо до нечега до чега Црна Гора није у случају хапшења држављана Србије

Премијер Србије Александар Вучић очекује да ће сутра имати прецизне податке у вези са случајем хапшења Братислава Дикића и групе људи из Србије, који су у Црној Гори осумњичени за планирање терористичких напада.

"У неким стварима, до којих ни Црна Гора није дошла, ми смо у протекла 24 сата дошли и о томе ћемо обавестити јавност чим употпунимо сазнања и будемо сигурни о свему", рекао је Вучић новинарима у Новом Саду после седнице две владе.

Према Вучићевим речима, вероватно ће се јавности сутра, осим њега, обратити и неко из надлежних служби безбедности са прецизним подацима.

"У сваком случају, Србија и Црна Гора ће сарађивати и у то нема никакве сумње", подвукао је Вучић.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се