Отказана посебна седница Парламента

Посебна седница Парламента којој је у понедељак требало да присуствује председник Турске Абдулах Гул, отказана је, због промена у програму његовог боравка у Београду.

Председница Скупштине Србије Славица Ђукић Дејановић отказала је посебну седницу парламента којој је у понедељак требало да присуствује председник Турске Абдулах Гул, јер је дошло до промене у програму његовог боравка у Београду.

Одељење за односе са јавношћу парламента саопштило је да је председница обавестила посланике да повлачи сазив за Другу посебну седницу парламента која је требало да се одржи у понедељак 26. октобра, а на којој је председник Турске требало да се обрати парламентарцима.

Како је саопштено из Скупштине, седница неће бити одржана, с обзиром на то да је дошло до промене у програму посете председника Републике Турске Абдулаха Гул 

Председник Турске допутоваће у понедељак, 26. октобра у дводневну званичну посету Србији, током које ће са председником Србије Борисом Тадићем разговарати о читавом спектру питања од интереса за две државе.

Након разговора Гул и Тадић ће присуствовати потписивању више билатералних споразума, најавила је прес служба председника Србије.

Планом посете, предвиђено је да се двојица председника истог дана обрате учесницима Пословног форума, на којем ће бити размотрене могућности унапређења досадашње привредне сарадње две земље.

Гул и Тадић ће у уторак посетити Капелу мира у Сремским Карловцима и Петроварадинску тврђаву у Новом Саду.

По повратку у Београд, предвиђено је да председници учествују на састанку "Економски развој Санџака".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара