Михајловић: Неосноване приче да ћу бити кандидат за председника Србије

Функционерка Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да та странка још није именовала кандидата за председника Србије и да су неосноване приче да се она помиње као будући кандидат. Напомиње да је од 2000. године могло много више да се уради и да су многе шансе пропуштене.

"Није било никаквих разговора. Ми као странка причамо о томе наредне године. Мене су некако медији кандидовали", рекла је Михајловићева новинарима у Београду.

Упитана да ли је Србија спремна за жену председника она је рекла да у Србији жене заузимају важне позиције: жена је председница скупштине, жена је гувернерка, потпредседница владе, жене су министарке, тужиоци, те да не види никакав проблем да жене буду и на свим осталим функцијама.

Говорећи о 5. октобру, функционерка СНС-а Зорана Михајловић каже да је за њу 5. октобар као и сваки други дан, али да је од 2000. године могло много више да се уради и да су многе шансе пропуштене.

"Да, сећам се 5. октобра 2000. године и мислим да је могло много више да се уради до 2012. године. Жао ми је што су многе шансе тада пропуштене и што данас не причамо о потпуно другим путевима и ауто-путевима него радимо оно што неко није урадио 10 или 12 година", рекла је Михајловићева новинарима у Београду.

Упитана где је она била 5. октобра 2000 године, Михајловићева је рекла да то сви знају, да је била испред парламента.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи