Наташа Вучковић није изабрана за потпредседницу ДС-а

Чланови ДС-а на првим непосредним страначким изборима за потпредседнике су изабрали Тамару Трипић, Јована Марковића, Бранислава Лечића, Наду Колунџију и Игора Салака, речено је агенцији Бета у изборној комисији ДС-а. Неизвесно је било ко ће бити пети потпредседник, али гласови су превагнули и Наташа Вучковић остала је на шестој позицији.

Наташа Вучковић изјавила је да новоизабраном руководству ДС-а жели што бољи резулат у наредном периоду и да ће она и даље бити активна у странци јер је на то обавезују гласови које је добила на унутарстраначким изборима. 

"Честитам Игору Салаку на избору и за мене су избори у ДС-у у овом случају готови. Ја ћу и даље бити активна у странци и више хиљада гласова које сам добила на овим изборима не намеравам да изневерим. И даље ћу бити веома посвећена ДС-у", рекла је Наташа Вучковић. 

Говорећи о новом председнику ДС-а, Наташа Вучковић је рекла да жели да ДС има што бољи резултат у наредном периоду.

"Промене су ДС-у потребне и оне морају бити паметне. Даље активности ДС-а зависе од победника, и тога како ће се поставити, то морамо да сачекамо да покаже нови председник", рекла је Наташа Вучковић. 

Према подацима централне изборне комисије ДС-а за Драгана Шутановца гласало је 58,72 одсто изашлих бирача.

На изборе је изашло 65 одсто регистрованих чланова ДС-а који плаћају чланарину.

Избори за ново руководство ДС-а одржани су у суботу, 24. септембра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи