Прва седница парламента заказана за 4. октобар

Председница Скупштине Маја Гојковић сазвала је прву седницу Другог редовног заседања за 4. октобар. На седници ће бити размотрене измене Закона о финансирању локалне самоуправе. Посланицима ће се на Другој посебној седници обратити председник Парламентарне скупштине Савета Европе Педро Аграмунт.

На дневном реду седнице биће и Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца.

Посланици ће разматрати и више предлога одлука о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, на предлог Високог савета судства, као и измене Одлуке о утврђивању састава Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање, који је поднела Гојковићева.

На дневном реду су и измене одлука о избору чланова и заменика чланова одбора парламента, које су поднеле посланичке групе СНС, Двери и СРС.

Обраћање председника ПС СЕ Педра Аграмунта биће једина тачка дневног реда посебне седнице која ће бити одржана у великој сали Дома Народне скупштине, са почетком у 15.30 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво