Стефановић: Заштита државних интереса не може да угрози односе

Спровођење закона и заштита државних интереса Србије ни на који начин не могу да угрозе односе између Србије и Хрватске, изјавио је потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Упитан да ли хапшење Ч. Ч. који је осумњичен за шпијунажу у корист Хрватске, може додатно да угрози односе између Србије и те земље, Стефановић је рекао да не мисли да на било који начин спровођење закона и заштита државних интереса Србије може да угрози односе две земље.

"Уколико нека држава покуша да активно учествује у рушењу нашег државног поретка, онда то може само да покаже да та држава нема добре намере према Србији", рекао је Стефановић током посете полицијској управи Шид.

Упитан да прокоментарише ово хапшење, Стефановић је рекао да није директно учестовао у томе и да не може да пружи конкретан одговор, али да је уверен да органи Србије раде по закону.

"Колико знам, ради се о нашем држављанину и у складу са тим се и спроводе законски поступци", рекао је Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво