Вучић Пајтићу: Срам вас било, ви сте опасни, немате стида

Мандатар за састав нове владе Александар Вучић поручио је лидеру ДС-a Бојану Пајтићу да је опасан човек јер нема нити стида нити морала.

Бојан Пајтић је, негирајући Вучићеву тврдњу да је лидер ДС-a своју супругу поставио на директорско место, рекао да "данас посланици гласају за министра просвете само зато што је био директор школе коју је Вучићев син похађао".

"Никада моја жена није била директор, али зато ћемо гласати о томе да директор гимназије у коју је ишао син господина Вучића постане министар просвете. Моја жена није била директор али зато госпођа Кори Удовички неће више бити министарка јер није бранила кума господина Вучића, али ће бити госпођа Ана Брнабић која је у афери рекетирања страних инвеститора бранила кума Александра Вучића", рекао је Пајтић током скупштинске расправе.

Вучић одговара да никада пре није видео Шарчевића, да је његов син био врло добар ђак, те да не може да му се пребаци да је нешто плаћао.

"Напали сте дете које је ишло поштено у школу, завршило поштено, без и једне поклоњене оцене. Није вас стид и срамота. Ви сте опасни људи, никаквог стида ни образа немате".

Насупрот томе, мандатар је Пајтићу пребацио да је поставио "све могуће криминалце, од Металс банке, а да не причамо о свему другом".

Такође, додао је, Пајтић је у Хетерленду "спискао паре грађана Србије".

"Спискали сте српске паре, милион евра нашег новца сте потрошили да бисте дали рушевину за хендикепирану децу. Зато сте помињали мог сина, зато вам мој син смета. Заслужили сте много теже речи. Горе речи би биле примерене за оно што сте урадили малопре", закључио је Вучић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара