Вулин са новим сталним представником ММФ-а у Србији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин састао се са новим сталним представником Међународног монетарног фонда у Србији, Себастијаном Сосом.

Вулин је пожелео добродошлицу Себастијану Соси и нагласио да се нада да ће успешна сарадња Министарства и ММФ-а бити настављена у циљу спровођења и испуњавања обавеза предвиђених аранжманом са овом међународном финансијском институцијом.

Себастијан Соса ће на позицију сталног представника Међународног монетарног фонда у Београду ступити 1. августа ове године, након десет година рада у овој институцији, а дужност ће преузети од Кима Дехенга, који је такође присуствовао састанку.

Ким је захвалио министру Вулину на веома успешној сарадњи коју је имао са овим министарством и посебно похвалио визију коју има Влада Србије и министар Вулин лично када је будућност Србије и њених грађана у питању.

И министар Вулин је захвалио Киму на доброј сарадњи, личном доприносу и подршци, и истакао да се приликом спровођења свих неопходних мера штедње предвиђених аранжманом са ММФ-ом увек водило рачуна о потребама обичног човека у Србији.

Нови стални представник ММФ-а у Србији је истакао да се нада да ће се сарадња одвијати на исти начин и у истом правцу као и до сада, и да ће у будућности бити постигнути добри резулатати у складу са постављеним циљевима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи