Маловић: Циљ изложбе да посетиоци сами закључе има ли цензуре

Председница Информативне службе СНС-а и чланица Председништва те странке Владанка Маловић поновила је да изложба "Нецензурисане лажи" има за циљ да свако ко је посети и погледа сам закључи има ли цензуре у Србији и да ли је Александар Вучић медијски диктатор, како неки желе да га представе.

"Пре седам дана отворили смо изложбу 'Нецензурисане лажи' и представили јавности само део медијских садржаја који су објављени током протекле две године о Александру Вучићу и СНС-у. Јасно само рекли да нам није намера да намећемо било коме мишљење, већ свако ко погледа изложбу може сам да закључи има ли цензуре у Србији и да ли је Александар Вучић медијски диктатор, како га је део медија и новинара континуирано представљао, или то није тачно", навела је Владанка Маловић.

Као што смо на отварању изложбе рекли, при сваком покушају реалног приказа медијске ситуације у држави, исти они који кукају и лажу да постоји цензура и да је Вучић медијски диктатор - изнова нападају нашу странку и Александра Вучића да спроводе цензуру, истакла је Маловићева.

"То се десило и овај пут. Само што су сада заборавили да помену реч цензура, већ, замислите, у тим цензурисаним медијима мене називају Гебелсом, а за Вучића кажу да није Вучић, него да је Вучић Хитлер", наводи Маловићева.

Притом је додала да "те исте новинарске громаде иду дотле да пишу како би она обесила њихове колеге, а њој се чини, да би изгледа они најрадије њу обесили, јер се усудила да, заједно са својим колегама, покаже њихове текстове на нашој изложби".

"Поред нових увреда и лажи, ти самопрокламовани интелектуалци и та самопрокламована медијска елита заборавља да покаже где је тај каталог непријатеља и то етикетирање? И то су, видите, слагали. Истина је да смо показали да могу да пишу и тврде шта желе. Осим ако не мисле на то што су моје име необично често помињали и објављивали ових дана", навела је Маловићева.

Заборавили су само једно, истиче, а то је да њу није срамота да каже да је члан Српске напредне странке и сме јавно да изговори ко јој је шеф, за разлику од оних који не смеју, барем наглас, да кажу ко им је шеф и "по чијим инструкцијама објављују гадости против моје странке и Александра Вучића".

"У Србији, као што видите, свако може да пише и говори шта му падне на памет, без обзира колико су велике лажи и увреде у питању", закључује Маловићева и пита: где је та цензура?

Број коментара 39

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво