СНС: Влада ће бити формирана у предвиђеном року

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов поручио је Демократској странци, лидеру Бојану Пајтићу, и како се наводи, њеним сателитима да нема никакве потребе да брину о томе када ће бити формирана Влада Србије.

Нова влада, поручују из СНС-а, сигурно неће бити формирана у поноћ, како су то радиле Демократска странка и њени сателити, већ у предвиђеном року и у складу са законом.

"Очигледно да су Пајтић и компанија већ спаковали кофере, седе у купаћим гаћама и брину да им не пропадне брчкање, јер је јасно да је једини проблем лажних демократа и осталих новодосоваца када ће кренути на годишњи одмор на Малдиве, Брионе, Миконос и остале луксузне дестинације", наводи се у саопштењу Јованова.

Било би лепо, сматрају у СНС-у, да обавесте грађане Србије да ли ће са собом на "брчкање понети и паткице, или им оне служе само за праћакање на сувом".

Лидер ДС-а Бојан Пајтић позвао је мандатара Александра Вучића да што хитније формира Владу, наводећи да Влада у техничком мандату може да обавља само техничке и неодложне послове, због чега је земља, по његовом мишљењу, у својеврсном ванредном стању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво