ЛДП: Криминалне структуре нападају Јовановића

Либерално-демократска партија је саопштила да је током викенда "дошло до контакта" између лидера те партије Чедомира Јовановића и врха МУП-а.

ЛДП наводи да је повод за то "вишенедељна кампања криминализације Јовановића у којој су уз политичку логистичку подршку ангажоване најопасније криминалне структуре".

"Јовановић инсистира на хитној истрази државних органа, којима, како он сматра, неће бити тешко да утврде да се о Јовановићу лаже, колико ће им бити компликовано да реагују против оних који стоје иза те организације", наводи се у саопштењу.

Повод за Јовановићеву реакцију, како ЛДП наводи, био је интервју Станка Суботића објављен у појединим таблоидима, "препун ставова за које се у МУП-у и БИА зна да су апсолутне неистине, због чега Јовановић инсистира на адекватној реакцији надлежних".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво