СПС: Имитирање деведесетих због незадовољства изборима

Социјалистичка партија Србије саопштила је да је у Србији тренутно на сцени сукоб два стандарда, једног који је промовисао премијер и саопштио ко је одговоран за рушење у Савамали и другог који се заснива на "нечијој фрустрацији и незадовољству".

У саопштењу СПС-а наводи се да стандард, који је промовисао Александар Вучић када је изашао пред јавност и отворено саопштио ко је одговоран за рушење у Савамали, подразумева рад за даљи напредак Србије и пуну одговорност за сваку грешку која се током тог рада направи.

"Други принцип је онај који се заснива на нечијој фрустрацији и незадовољству због резултата избора и који се своди на пуко имитирање деведесетих", пише у саопштењу.

СПС истиче да су притом, промотери другог стандарда, заборавили да "не живе више ни у време ратова, ни хипер инфлације, ни редова, прогона, већ у време највећег напретка Србије у последњих двадесетак година, у време убрзаног рада на даљем развитку земље и у време у којем нема никаквих забрана".

"Самим тим и њихов протест је обесмишљен и зато позивамо организаторе овог назови протеста око Савамале да престану са лицемерјем, и да прихвате чињеницу да је највећи део Србије гласао за стандарде које промовише премијер Вучић и да се сви окренемо развоју и напретку Србије", наводи се у саопштењу СПС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво