Вучић и Додик: Боља будућност за РС и добри односи са БиХ

Србија ће увек инсистирати на опстанку и бољој будућности српског народа у РС, као и на добрим и пријатељским односима са БиХ, поручио је премијер Александар Вучић у разговору са председником РС Милорадом Додиком у Београду.

Александар Вучић и Милорад Додик разговарали су о актуелној политичкој ситуацији у БиХ и региону Западног Балкана, а Додик је том приликом указао на организовану кампању која се у БиХ, али и у неким другим државама, води против Републике Српске и српског народа који у њој живи, саопштено је из Владе Србије.

"Република Српска свог савезника види пре свега у Србији, и очекује да Влада Србије и њени органи, у складу са Дејтонским мировним споразумом, пруже пуну подршку и помогну заштити Републике Српске од свих видова угрожавања", навео је Додик.

Премијер Вучић је истакао да су мир и стабилност витални интереси српског народа, ма где он живео, као и да ће Србија увек инсистирати на опстанку и бољој будућности српског народа у Републици Српској, као и на добрим и пријатељским односима са БиХ у целини.

Након састанка са Вучићем, Додик је на скупу посвећеном ситуацији у региону у организацији Центра за развој међународне сарадње рекао да од Србије очекује да стане иза РС у свим околностима. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво