СНС: Срамна изјава Пајтића о подизању споменикa Ђинђићу

Српска напредна странка шокирана је због најновије и, како наводе, срамне изјаве Бојана Пајтића и његове осуде предлога да се у Београду подигне споменик Зорану Ђинђићу.

"Питамо Бојана Пајтића и Демократску странку шта их је спречавало и због чега се нису сетили, током свих ових година, да подигну споменик Зорану Ђинђићу? Истина је да лажним демократама Ђинђић није падао на памет док су седели у удобним фотељама и држали власт на свим нивоима, јер су били презаузети својим комбинацијама, намештањима тендера и послова, пљачкањем државних фондова и отимањем народних пара на сваком кораку", наводи се у саопштењу СНС-а.

Напредњаци констатују да "лажним демократама" нико није крив, а понајмање су им криви Српска напредна странка и Александар Вучић, што им је једино стало до својих џепова и новчаника, луксузних вила и скупоцених кола, и што нимало не поштују ни грађане Србије, ни људе који су их највише задужили.

Иначе, СНС поздравља одлуку да се подигне споменик Зорану Ђинђићу, као знак поштовања према његовом делу, и увек ће се залагати да се ода пошта онима који су то засужили, без обзира којој странци припадали, јер Србија коначно, после година пљачкања и разарања институција, постаје држава у којој се зна ред, која је здрава, нормална и уређена.

Подизање споменика Ђинђићу најавио је синоћ у интервјуу ТВ Пинку премијер Александар Вучић. Споменик ће, према његовим речима, бити подигнут највероватније на Студентском тргу 2018. године.

Демократска странка саопштила је раније данас да подизањем споменика убијеном премијеру Зорану Ђинђићу неће бити заборављени напади које су на њега вршили његови политички противници.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво