Покрет "Доста је било" покренуо акцију Питај Вучића

Покрет "Доста је било" покренуо је данас акцију "Питај Вучића, реци му у лице" у којој грађани путем друштвених мрежа могу да дају своје предлоге питања за мандатара за састав Владе Србије Александра Вучића.

"Делегација покрета ићи ће да разговара са мандатаром Вучићем, ако он смогне храбрости да нас позове, као што је најавио. То је прилика и да нам грађани кажу шта би желели да питамо или кажемо Вучићу. Зато покрећемо акцију и позивамо грађане да нам у коментарима на сајту, Фејсбуку и Твитеру дају предлоге. Питања и поруке којe добију највише лајкова пренећемо мандатару", саопштио је покрет.

"Доста је било" је позвао Вучића да омогући да медији снимају све разговоре са страначким делегацијама и најавио да ће на разговор с Вучићем понети тужбу коју је лидер покрета Саша Радуловић поднео против њега пре две године, "јер судски позивар не може да пронађе Вучића у Немањиној 11 ево већ две године, да му је уручи".

Покрет је најавио и да ће Вучића питати за, између осталог, "изборну крађу", рушење објеката у Савамали, његово радно искуство, зашто је после Параде поноса "привео и испитивао" полицајце са којима се његов брат сукобио и да ли разуме да је то злоупотреба службеног положаја, која је његова улога у хапшењу власника Делта холдинга Мирослава Мишковића, "за медијски мрак и управљање РТС-ом, РТВ-ом, Пинком, Информером, Куриром, Танјугом и Телепромптером".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара