Дачић: У интересу Србије наставак сарадње са СНС

Председништво Социјалистичке партије Србије једногласно је донело одлуку да ће прихватити позив Александра Вучића и Српске напредне странке за разговор о будућој Влади уколико тај позив буде упућен, изјавио је председник СПС-а Ивица Дачић.

Председништво СПС-а је подржало Предлог програма будуће Владе који је изложио Александар Вучић у десет тачака, наводи се у саопштењу СПС-а.

Дачић сматра и да је у најбољем интересу Србије да се настави сарадња са Вучићем и СНС, и да СПС може допринети раду будуће владе, наводи се у саопштењу.

"Ta сарадња је и до сада довела до тога да је постигнут читав низ веома значајних резултата, од економских реформи, па до побољшаног међународног положаја наше земље", рекао је Дачић. 

Лидер социјалиста коментарисао је и медијске наводе да председник Русије у новој српској Влади очекује и проруску странку.

"Не знам на кога се то односи и да ли се односи. У сваком случају, најважније је за нас да ћемо деловати нити као проруски, нити као прозападни или пробриселски, провашингтонски, проамерички, него као просрпски, они који раде у интересу Србије", напоменуо је Дачић.

Уосталом, знајући Александра Вучића није добро, ако је неко и мислио на мене, да му то предложе зато што он то тешко прихвата, додао је лидер социјалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи