ПС: ДСС-Двери нису надживели изборе више од месец дан

Покрајински одбор Покрет социјалиста у Војводини саопштио је да коалиција ДСС-Двери није успела да надживи изборе ни више од месец дана.

Све оно што се говорило о коалицији ДСС-Двери током предизборне кампање показало се као тачно последњих дана, наводи се у саопштењу Покрета социјалиста.

"Патолошка жеља Бошка Обрадовића да буде део власти и слепо послушништво Санде Рашковић Ивић свом ментору Драгољубу Мићуновићу и Бојану Пајтићу довеле су до пуцања цензус коалиције ДСС-Двери", додају из покрајинског ПС-а.

У саопштењу се додаје да је "Бошко Обрадовић заслепљен позивом на преговоре о формирању републичке Владе заборавио шта је причао током кампање, како се грлио са Радуловићем и Пајтићем и како је те исте с ким би сада у власт називао свакаквим именима, све је заборавио само да се докопа власти".

"Заборавио је Обрадовић и Санду Рашковић и чињеницу да никада не би прешли цензус да нису заједно са Бојаном Пајтићем измислили постојање изборних неправилности, све је заборавио само да уместо обећаване среће за Србију, покуша да оствари срећу за себе и своје послушнике", наводи ПС.

Та странка поручује да свакако "Бошко Обрадовић не треба да прати аутистичну политику Санде Рашковић Ивић и њеног везивања за Драгољуба Мићуновића, Бојана Пајтића, Сашу Радуловића", али да је "после свега могао да се потруди да бар мало задржи људско достојанство".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи