ПС: Радуловић би радо био у власти

Покрет социјалиста оценио је да би лидер покрета Доста је било Сашšа Радуловић супротно ономе што говори радо био у власти, додајући да је упркос наводној принципијелности све што је до сада радио "обележžено ниским нивоом морала и професионалне етике".

"И ако га премијер Алесандар Вучић није, и сугуни смо да и неће, позвао да учествује са својом по јавном конкурсу склепаном странком било ком нивоу власти, "храбри и принципијелни" Радуловић на сав глас одбија било какву сарадњу, почињемо да сумљамо да би Саšша Радуловић, супротно ономе šшто говори, радо био у власти", навео је ПС у саопштењу.

Та странка наводи да је Радуловић бавећи се политиком "доградио свој лик и дело недоследношšћу и јефтином демагогијом", упућујући му поново питања која, како каже, поставља већ четири месеца.

ПС је питао Радуловића да ли је тачно да је као стечајни управник, у дуžжем временском периоду, ангаžжовао сопствену фирму ДОО "ЕBusiness service", која је према наводима ПС била регистрована на његову супругу, да пружžа књиговодствене услуге предузећима у којима је био стечајни управник.

Такође ПС пита Радуловића и да ли је тачно да је својим предлогом Закона о стечају предвидео да се угаси Агенција за лиценцирање стечајних управника и на тај начин лиценцирање и контрола стечајних управника изузме од држžаве и преда у руке приватној Комори стечајних управника коју би он водио.

Такође Покрет социјалиста пита Радуловића, да ли је тачно да је у опшšтини Савски Венац све ово време у власти заједно са СПС-ом, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво