Пајтић: Нисмо користили РТВ за страначку пропаганда

Лидер Демократске странке Бојан Пајтић тврди да је нетачна изјава премијера Александра Вучића да је РТВ служила за страначку пропаганду те странке.

Бојан Пајтић, који сматра да су смене у РТВ скандалозне, у писаној изјави медијима, наводи да, за разлику од Вучића који, како наводи, не силази РТС-а, он годинама није гостовао на вестима војвођанске ТВ.

Лидера ДС-а, како каже, не чуди то што Вучић јавни сервис доживљава као своје власништво, већ га чуди "што такав свој однос пројектује на друге".

Пајтић каже да га не чуди ни то што Вучић "не преза да блати људе који су од телевизије коју нико није гледао, направили телевизију која је узор за многе у региону".

"То није само за чуђење. То је срамотно", навео је Пајтић, који сматра и да се, како каже, не сме дозволити премијеру да људе који се боре за професионалне стандарде дели на "наше" и њихове".

Вучић је раније, након консултација око формирања Владе Србије, рекао да је РТВ била у функцији страначке пропаганде ДС и да је хајка и харанга те странке кренула када су запослени хтели да направе нешто професионално.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво