Наставак полемике Нове странке и функционера СНС

Лидер Нове странке Зоран Живковић, "у години најтежој за Србију, када је брутално убијен премијер Зоран Ђинђић, спровео је најуспешнију полицијску акцију 'Сабља' током које је ниво криминала у Србији сведен на минимум", саопштила је та партија, реагујући на наводе функционера СНС Александра Јовичића. Јовичић поручује да је Живковић заиста и јесте учинио пуно - али за себе.

Говорећи о конфренцији за новинаре Нове странке, где су се чланови те партије појавили у фантомкама, Јовичић је претходно рекао да је то "скандалозни перформанс Зорана Живковића" и додао да је то Србија коју Живковић жели да врати грађанима.

Одговарајући Јовичићу, Нова странка је саопштила "да је функционер СНС-а заслепљен страхом од Живковића".

"Александар Јовичић очигледно толико заслепљен страхом да се не обелодане извршиоци незаконитог рушења објеката у Савамали, али и страхом од Зорана Живковића, који је најдоследније од свих раскринкавао све незаконитости напредњачког картела, па му се чак учинило да је председника Нове видео на конференцији за медије одржаној у седишту странке", истиче се у саопштењу.

Нова подсећа да Зоран Живковић није говорио на конференцији, већ су то учинили Весна Ракић Водинелић, Алена Букилић, Александар Станковић, Александар Симић и Урош Елековић.

У одговору на наводе Нове странке, Јовичић поручује да је Зоран Живковић заиста и јесте учинио пуно - али за себе.

"Када је Србији било најтеже, Живковић је себи додељивао милионске субвенције како би направио виноград. Када је Србији било најтеже хапсио је редом и без основа, што је довело до тога да грађани плаћају одштете тим људима у стотинама милиона динара", истиче се у саопштењу потпредседника Извршног одбора СНС-а.

Како је истакао, грађани су се о доприносу Живковића њиховом животном стандарду и стању наше државе изјаснили више пута, дајући његовој партији епитет комби-странке.

Према његовим речима, ова политика је политика прошлости, и докле год је Српске напредне странке, она се неће вратити.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво