Читај ми!

Тадић: Само у једној колони до политичког преокрета

Лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић изјавио је да се та партија и даље залаже за наступ проевропске опозиције у једној колони, уверен да је једино тако могућ политички преокрет.

Борис Тадић подсећа да је његова странка свих претходних месеци, када је започела уједињавање, упућивала позиве ДС-у да им се придружи, али да је, "нажалост, ДС донела одлуку да се на предстојећим изборима не иде у једној колони".

СДС, међутим, неће нападати друге странке опозиције у кампањи, јер је њихова мета "искључиво неспособна власт", навео је Тадић у писаној изјави за медије.

Питање зашто су одлучили да опозиција не наступи у једној колони питање је искључиво за ДС, додаје Тадић, који такву одлуку не жели да коментарише, али напомиње да је СДС од почетка била управо за такво решење, сматрајући да би то на најбољи начин могло да доведе до политичког преокрета који је Србији неопходан.

"Наставићемо разговоре са нашим традиционалним партнерима како бисмо успоставили снажну опозициону опцију која ће довести до смене Александра Вучића, без обзира на овакву одлуку ДС-а", навео је Тадић у писаној изјави за медије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се