Читај ми!

Сутра прва седница редовног заседања парламента

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић заказала је прву седницу првог редовног заседања у овој години за уторак, 1. марта, са почетком у 10 часова, а на дневном реду ће бити 11 тачака.

На дневном реду, између осталог, биће Предлог закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, који је поднела Влада Србије.

Парламент ће разматрати Предлог аутентичног тумачења појединих одредби Закона о приватизацији, који је поднео Одбор за уставна питања и законодавство , као и избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства.

Порад тога, на дневном реду биће и разрешење председника Првог основног суда у Београду, председника Прекршајног суда у Крушевцу, председника Прекршајног суда у Јагодини, које је поднео надлежни одбор.

На овој седници посланици ће разматрати и разрешење и именовање чланова и заменика чланова Републичке изборне комисије, који је поднео народни посланик Зоран Бабић, листу кандидата за избор чланова Савета Регулаторног тела за електронске медије.

На дневном реду биће и избор председника, заменика председника и чланова Управног одбора Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге, који је поднела Влада и предлог одлуке о престанку функције члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво