ДСС: СНС жели да спере љагу због помагања Хашиму Тачију

Демократска странка Србије оценила је да владајућа Српска напредна странка покушава да на политичке противнике пребаци одговорност због, како се наводи, саучесништва у избору Хашима Тачија за председника Косова.

"Истина је само једна и она се не може сакрити. Избор Хашима Тачија за председника самопроглашеног Косова, давањем кворума за рад скупштине, омогућили су посланици 'Српске листе', коју је формирала Влада Србије и која је под пуном контролом Александра Вучића", наводи се у саопштењу.

Како је ДСС оценила, посланици Српске листе омогућавањем избора Хашима Тачија за председника Косова стали су "у заштиту трговца људским органима, понизили жртве терористичке ОВК и увредили цео српски народ".

Та странка је, такође, оценила да такву љагу СНС неће спрати никакве "лажне оптужбе" на рачун ДСС-а.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије Марко Ђурић негирао је да је Српска листа гласала у парламенту за избор новог председника Косова Хашима Тачија и такве тврдње одбацио као "нечувене и бесрамне" оптужбе Демократске странке Србије и Двери.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи