Читај ми!

ДС, СДС и ЛДП излазе на изборе на једној листи?

Демократска странка (ДС), Социјалдемократска странка (СДС) и Либерално-демократска партија (ЛДП) разговарају о изласку на изборе на једној листи.

Листа ће носити назив Демократска Србија-ДС-ЛДП-СДС а састанак је одржан у просторијама ЛДП, јавио је Б92 као и да је договор већ постигнут. 

Иста ТВ станица наводи да ће први на листи бити Драгољуб Мићуновић, као први председник ДС.

Како РТС сазнаје, дефинитиван договор још није постигнут и највероватније ће бити одржан најмање још један састанак руководства три странке после кога ће бити јасније како ће на изборима наступити ове три странке. 

Агенцији Бета је у Демократској странци речено да договор није коначан и да се настављају разговори.  

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи