Вулин: Међународна заједница треба да преузме одговорност

Министар за рад Александар Вулин позвао је међународну заједницу да преузме одговорност и обезбеди потпуни мир, једнакост пред законом и заштиту за све који живе на Косову и Метохији.

Вулин је рекао да ћемо тако пре моћи да размишљамо о решавању свакодневних проблема, како за Србе, тако и за Албанце.

"Још једном се показало да када насиље пустите као дух из боце не знате где ће завршити. Насиље које се није кажњавало према Србима сада се изгледа показује на Албанцима", рекао је Вулин коментаришући дешавања у Приштини.

Министар је казао да би било добро да међународна заједница разуме и схвати да ово не води ничему и да је она та која је преузела одговорност за функционисање на Косову и Метохији, у складу са Резолуцијом 1244.

Иначе, Вулин је у Лепосавићу уручио донацију тамошњем Центру за социјални рад.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи