Јовичић: Грађани треба да кажу да је трагикомедији дошао крај

Потпредседник СНС-а Александар Јовичић саопштио је да док Србија добија похвале ММФ-а и напредује на Дуинг бизнис листи за 32 места, функционери ДС-а збијају шале на рачун грађана и критикују СНС за привлачење инвестиција и смањење незапослености.

"Тешко ми је да видим овде ишта смешно, али време је да грађани кажу да је трагикомедији дошао крај", поручо је Јовичић у саопштењу достављеном медијима.

Он је приметио да функционери ДС-а још једном показују да за њих важи правило што боље за Србију то горе за ДС.

"Док критикују владу СНС-а за привлачење инвестиција од 1,7 милијарди, уопште им није био проблем да субвенционишу лажне, измишљене и намештене фирме преко Развојне банке и Фонда за капитална улагања. Фирме чији је рок трајања таман онолико колико треба да се преко њих извуку паре грађана и стрпају у сопствене џепове", навео је Јовичић.

"Док критикују наше смањење незапосленисти са њихових рекордних 26,7 одсто на 17 одсто, уопште им није био проблем да у своје време оставе 400.000 људи без посла и то у приватном сектору", каже Јовичић.

Демократска странка критиковала је раније данас Владу Србије, због како је оценила, неефикасних и по државу прескупих субвенција за запошљавање. Министар привреде владе у сенци ДС-а Иван Стефановић је на конференцији за новинаре као пример навео уговоре са компанијама "Леар" у Новом Саду и "Меита" у Обреновцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи