Читај ми!

Полемика ДС и СНС о медијима

Демократска странка оценила је да "само један поглед на медије који су под контролом Српске напредне странке указује на то како напредњаци планирају да воде изборну кампању". Напредњаци одговарају да ДС води огољену политику мржње.

У саопштењу ДС наводи се да су "они који немају сопствених успеха приморани да на насловне стране стављају лажи о политичким противницима и увреде на њихов рачун и рачун њихових породица, јер не могу да се хвале ни отвореним радним местима, ни успесима у привреди ни у било ком другом пољу живота".

Та странка додаје да би медији СНС, када не би вређали и блатили, морали да пишу о штрајковима просветних радника, као и у фирмама за које су решења обећана још пре три године, губицима фирми у које се паре грађана сипају ради предизборне кампање, поклањању пољопривредног земљишта и "свакодневном понижавању људи од режима".

"Зато морају да вређају и лажу. Али, неће никога уплашити ни ућуткати", додаје се у саопштењу ДС.

СНС поручује: Нећете Србију вратити у прошлост

У одговору на то саопштење, СНС пише ДС неће успети да Србију врати у прошлост и да неће моћи да заустави потребу грађана да живе нормаланим животом.

Напредњаци истичу да разумеју да је, услед недостатка политичког програма и визије за будућност, а пре свега због криминалних навика бројних функционера ДС-а и новог ДОС-а, Бојан Пајтић, под палицом свог шефа Зорана Живковића, приморан да сваки дан води огољену политику мржње, лажи и обмана према представницима медија и сваком грађанину који мисли другачије од њих.

"Зато нас ни не чуди то што Демократска странка, чији функционери отворено вређају новинарке и све жене, наставља да врши, на најгрубљи начин, притисак на медије, наводи се у саопштењу.

Како пише, "они, који у имену своје странке лицемерно и даље чувају реч демократија, а која за њих представља искључиво модел личног богаћења и пљачке грађана, грчевито се труде да Србију врате у прошлост, и није им довољно што су грађанима украли више од деценије нормалног живота достојног човека, већ настављају борбу да Србију врате у муљ".

"Српска напредна странка им поручује да у томе неће успети. Борба за модерну и развијену Србију је почела и никакви лажови и криминалци неће моћи да зауставе потребу грађана да живе нормалним животом", наводе напредњаци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи