Завршена седница Савета за националну безбедност

Председник Србије Томислав Николић председавао је седници Савета за националну безбедност, која је почела у 15 часова.

Седница Савета за националну безбедност одржана је у згради Генералног секретаријата председника Републике.

Седници су присуствовали председник Владе, министри унутрашњих послова, правде и одбране, начелник Генералштаба као и директори служби безбедности, јавља репотрер РТС-а.

Биро за координацију служби безбедности препоручио је јуче председнику Србије да сазове седницу Савета за националну безбедност, како би земља подигла капацитете за одговор на мигрантску кризу и све сложенију ситуацију у региону.

Министар правде Никола Селаковић рекао је јуче, после седнице Бироа, да су све безбедносне и информативне службе у пуној приправности и да ће и Војска Србије, у складу са важећим законским решењима, бити укључена у осигурање вишег степена безбедности земље. 

Селаковић је додао да Србија због повећаног прилива економских миграната неће подизати зидове, али да ће штитити себе и своје интересе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво