Комленовић, од Јединствене Србије до левице и назад

Радослав Комленовић поново je председник Јединствене Србије (ЈС) за Расински округ, након што је пре две недеље због неслагања са централом партије напустио ЈС и приступио Левици Србије.

Комленовић је рекао да је одлазак из ЈС био грешка, да је тада донео "исхитрену одлуку после неких неспоразума у странци" и да су неспоразуми, на обострану срећу, превазиђени.

У Левици Србије у Крушевцу сматрају да је његов повратак у ЈС изнуђен поступак и да је Комленовић "попустио пред претњама и уценама".

"Нажалост, сведоци смо да су људи у Србији, а нарочито у Крушевцу, у 21. веку, изложени најбруталнијим претњама и уценама, упућеним њима лично и њиховим породицама, само зато што им се разликују политичка уверења и ставови. Ми као Левица Србије жестоко осуђујемо овакву праксу", рекао је координатор Левице Србије за Крушевац Владан Митић за Бету.

Митић је упитао како је сада Радослав Комленовић добар људима из ЈС, подсећајући да су пре 15 дана тврдили да је избачен из странке јер је неовлашћено издавао страначке просторије и трошио страначка средства и да ће случај бити предат на испитивање надлежним органима.

"Господо из власти, када сте лагали, данас или пре петнаест дана? Или греси уопште нису битни ако сте део владајуће структуре? На овом примеру из ЈС видимо сву лицемерност и бахатост актуелног режима и обмане којима се служи", навео је Митић.

Пре две недеље, приликом приступања Левици Србије, Комленовић је рекао да је криза у Крушевцу све већа, да је шест фабрика отишло у стечај, да су смањена давања за породиље, пољопривреду и спорт, по којима је Јединствена Србија била препознатљива, те да је због тога предлагао Градском одбору прелазак у опозицију, али је бивао прегласан.

Јединствена Србија у Скупштини града Крушевца има пет одборника и део је владајуће већине окупљене око СНС, коју чине још и СПС и Самостална Демократска странка Србије - Покрет ветерана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара