Поповић: СНП ће тражити референдум о чланству у НАТО

Председник Српске народне партије Ненад Попвић поручио је да ће се та партија, након ванредних парламентарних избора, у парламенту залагати за расписивање референдума о чланству Србије у НАТО-у.

У писаној изјави достављеној медијима Поповић подсећа да је СНП једина у парламенту била против недавно усвојеног споразума између Србије и НАТО.

"Верујемо да ниједна партија неће бежати од слободног и демократског изражавања воље народа на референдуму", навео је Поповић.

Подсећа и да је СНП био једина партија у парламенту која је, још пре годину дана, упозоравала на негативне последице ИПАП споразума са НАТО-ом, као и једина партија која је гласала против последњег споразума Србије и НАТО, којим се овом војном савезу дају овлашћења фактичке војне контроле Србије.

"Једино је глас СНП у Скупштини Србије остао забележен у историји као глас против тог споразума и против НАТО пакта", наводи Поповић и истиче да је сада време да се, кроз референдум, чује и глас народа, који је од НАТО пакта највише претрпео и страдао.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара