Марковић: У току преговори Коалиције СПС-ПУПС-ЈС

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма истакао је да се нада да ће коалиција СПС, ПУПС, ЈС и на овим изборима бити заједно на листи и додао да су преговори у току.

У току су пеговори коалиције, али нам нису приоритети функције, приоритети су нам програми и шта траба да урадимо за грађане, истакао је Марковић и оценио да се "ЈС мора вратити изворном и изборном програму због чега смо и настали а то је социјална правда и да помогнемо онима који немају да живе од свог рада".

Марковић је, када је реч о коалицији и прерасподели мандата, истакао да "ЈС много даје, а мало тражи. Међутим сада наш Главни одбор и функционери странке кажу да ми мало више вредимо од оног дела кога добијемо од заједничког колача коалиције".

Говорећи о предстојећим изборима, Марковић је рекао да је та коалиција "на сваким наредним изборима добијала више гласова и да то очекујем и сада".

Марковић је оценио да ће се грађани опредељивати по ономе шта је ко урадио и тако гласати и поручио да ЈС има добру будућност и добру коалицију са СПС и ПУПС и траје годинама.

Марковић је истаклоа да ЈС у кампањи "неће никога нападати, нећемо зато имати времена, јер ћемо презентовати оно што смо урадили шта ћемо радити и евентуално ћемо одговорити на нападе".

Он је истакао да ће се "ЈС залагати да Србија не буде база за производе из ЕУ, пре свега када је реч о пољопривреди, већ да буде обрнуто".

Јединствена Србије, чије је седиште у Јагодини, церемонијом сечења славског колача, обележила је славу Сретење Господње и 12 година од оснивања.

Обележавење годишњице ће бити настављено у Лесковцу а, како је најавио лидер ЈС, присустоваће и први потпредседник владе и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић и лидер ПУПС-а Милан Кркобабић.

Поздрављајући госте, функционере ЈС и чланове странака које партиципирају у Скупштини града, Марковић је истакао да је ЈС позната по резултатим, свуда где је на власти у Србији.

"Неки кажу да треба направити макету шта ће се радити, нама би требало најмање 10.000 квадратних метара простора да направимо макету оног што смо урадили у свим областима живота али ту нећемо стати", поручио је Марковић.

Најавио је да ће до краја године још три инвеститора доћи у Јагодину, неколико фабрика ради "али је важно да у њима запошљавано грађане".

Препознатљиви смо и по борби против беле куге, "из гопдине у годину све више се деце рађа у Јагодини, све је више ђака првака", додао је Марковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи