Николић прихватио позив да посети Катар

Председник Србије Томислав Николић и амбасадор Катара у Београду шеик Мубарак бин Фахад ел Тани разговарали су о унапређењу односа две земље, а Николић је прихватио позив да посети Катар.

Мубарак бин Фахад ел Тани уручио је Томиславу Николићу позивно писмо емира Хамада бин Халифа ел Танија да посети Катар, као и честитку грађанима Србије поводом Дана државности, саопштила је Служба за односе са јавношћу председника.

Николић је прихватио позив да посети Катар и истакао да ће то бити одлична прилика да се унапреде односи између две земље, као и да се катарске компаније упознају са бројним погодностима које Србија нуди инвеститорима.

Приликом посете Катару српска делегација ће потписати неколико споразума са Катаром, којима ће се боље одредити наши билатерални односи, наводи се у саопштењу.

Председник Николић је рекао да су инвеститори из Катара добродошли у Србији, и да Србија може да им понуди квалитетну и профитабилну сарадњу у бројним пројектима, везаним пре свега за пољопривреду, индустрију, медицину, а посебно за заједничку производњу за трећа тржишта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво