Читај ми!

СНС: ДС грађанима нуди лажžне афере и ружну прошлост

Београдски одбор Српске напредне странке оценио је да Демократска странка пред грађане излази једино са лаžним аферама и ружном прошлошћу, током које су њихови банковни рачуни вишеструко увећани, а грађани – опљачкани.

СНС Београда у саопштењу подсећа Балшу Божовића да једина хајка која се води, јесте она коју Демократска странка води против Српске напредне странке и Александра Вучића.

У прилог томе говоре бројне измишљене афере лидера ДС-а, од наводног прислушкивања до лажног графита, наводи се у саопштењу.

Шеф Одборничке групе СНС-а у Скупштини Београда Александар Јовичић каже да функционер ДС-а Балша Божовић обмањује јавност кад говори да СНС држи политичке супарнике у затвору, пошто су, како каже, њихови супарници углавном на Брионима и Малдивима.

"Навикли смо на Ваша обмањивања и афере почев од приче да је премијер био у Дубаију за Нову годину, да је неко некога рекетирао по подрумима, приче о дворцу Хетерленд, итд. Од избора се бојите више него од полиграфа", навео је Јовичић реагујући на раније саопштење Балше Божовића.

Функционери ДС-а, укључујући и Божовића, се усуђују да траже расписивање било каквих избора, а Војводину држе као "таоца" са свега шест одсто подршке грађана.

Поред фабрикованих афера, Демократска странка грађанима нуди ружну прошлост, током које су грађани опљачкани, а банковни рачуни демократа вишеструко увећани.

"Подсећамо на све 'пројекте' ДС-а, од реконструкције Булевара краља Александра, где су Београђани ојађени за 650 милиона динара, преко 'кула од картона' попут Реплике Теразија због које је буџет Београда оштећен за 114 милиона, до фамозних подземних контејнера, кроз које су грађани пропадали као и њихових 170 милиона динара", наводи СНС.

Не смемо заборавити ни "демократско" улагање у дечија игралишта тј. Пазл град, који је саграђен без грађевинске дозволе, због чега су Београђани остали ускраћени за 30 милиона динара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара