СНС: ДС одбио понуђене термине за скуп у Младеновцу

Српска напредна странка одбацила је, као "још једну манипулацију и превару", тврдње лидера Демократске странке Бојана Пајтића да им је било забрањено одржавање трибине у Младеновцу.

Пајтић је рекао да ДС-у није дозвољено да одржи унапред најављен скуп у згради Скупштине општине Младеновац, што показује, како он сматра, да се власт плаши истине.

"Истина је да је општина Младеновац понудила ДС-у неколико термина у којима су могли да одрже трибину. Све термине су одбили, а преко медија су најављивали трибину у термину који је био раније заузет", прецизира се у саопштењу Градског одбора СНС.

То значи, закључују напредњаци, да Пајтић и његова странка нису ни желели да одрже трибину већ да изазову инцидент.

"Пајтић је вечерас поново преварио грађане и јавност Србије онако како то ради сваки дан и како његова странка то ради годинама уназад. Они немају шта да понуде грађанима осим лажи. Посебно немају шта да понуде у Младеновцу, граду који су опљачкали због чега им локални лидер седи у затвору", истиче се у саопштењу.

На изјаву лидера ДС-а Бојана Пајтића реаговао је и потпредседник Извршног одбора СНС-а Александар Јовичић.

"Бојан Пајтић и ДС настављају да лажу. Још једна у низу неистина и обмана ДС-а је та да им је забрањен скуп у Младеновцу. Истине ради, захтев је поднет касно и то за заузету салу у СО Младеновац", додао је Јовичић.

"Бојан Пајтић је слагао за графит 'Смрт Пајтићу', за који се испоставило да га је писао управо дугогодишњи члан ДС. У жељи да са шест одсто подршке и даље влада, измислио је аферу прислушкивања, за коју су га, да подсетимо грађане, демантовали сви 'сведоци' које је сам навео", додаје се у саопштењу.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво